Juridisch advies in Apeldoorn

michelle1-rechts

Snel en vakkundig juridisch advies in elk rechtsgebied
Voor particulieren maar ook voor ondernemers
Meer dan 150 juridische zaken opgelost
Ook ’s avonds bereikbaar

Juridisch adviseur Apeldoorn

Iedereen kan in een juridisch geschil terecht komen. Bijvoorbeeld als u een woning huurt en u een geschil krijgt met de verhuurder van de woning. U huurt misschien een woning van een particulier die zijn woning te koop heeft staan. Er zijn mensen komen kijken en ze willen de woning graag kopen, maar willen wel binnen een maand de woning betrekken. Als dit niet mogelijk is dan gaat de koop niet door. De verhuurder besluit dat u de woning direct dient te verlaten en u maximaal één maand de tijd heeft. U wist dit volgens de verhuurder voordat u de woning betrad dat het huis te koop stond. Volgens de verhuurder bent u verplicht om aan alle voorwaarden te voldoen volgens het huurcontract. U kunt helaas niet binnen een maand een nieuwe woning huren. U beroept u op de huurbescherming, maar de verkoper eist nu ook nog een schadevergoeding omdat u de verkoop belemmerd. Helaas komen dit soort zaken regelmatig voor en is het slim om juridisch advies in Apeldoorn in te schakelen.

Volgens de wet heeft de verhuurder altijd een opzegtermijn van drie maanden ongeacht het huurcontract. U hebt dus altijd drie maanden de tijd om een nieuwe woning te zoeken. U kunt er dus niet binnen een maand uitgezet worden zoals in deze situatie gebeurd. Onze juristen kunnen u helpen om dit duidelijk te maken aan de huurbaas. Soms is een brief al voldoende en dit kan geregeld worden tijdens uw eerste gratis gesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u één uur gratis juridische hulp. Sommige zaken kunnen we binnen dit uur oplossen. Uiteraard kunnen we ook na afloop voor u aan de slag met juridische hulp.

Het huurrecht is hierdoor voor een echte specialist geen lastige zaak. Uiteraard kunnen we u helpen om de zaak zo snel mogelijk op te lossen, zodat u zonder stress een nieuwe woonruimte kunt zoeken. Mocht het nodig zijn dan gaan we zelfs mee naar de kartonrechter. De meeste zaken kunnen we zelfs zonder rechter oplossen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op want wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.