Juridisch advies Enschede

michelle1-rechts

Snel en vakkundig juridisch advies in elk rechtsgebied
Voor particulieren maar ook voor ondernemers
Meer dan 150 juridische zaken opgelost
Ook ’s avonds bereikbaar

Juridisch adviseur Enschede

Juridisch advies in Enschede is altijd prettig als u in de omgeving van de stad woont. Stel u heeft een conflict met de buurman. Iedere nacht maakt uw buurman er een feestje van met veel geluidsoverlast. U heeft geprobeerd dit conflict onderling op te lossen, maar de buurman luister hier niet naar. U heeft de politie al gebeld en de gemeente op de hoogte gebracht, maar niemand weet van aanpakken. U begint inmiddels hopeloos te worden in Enschede en de enige oplossing is juridisch advies inwinnen. Wat zijn uw rechten op het gebied van geluidsoverlast?

Natuurlijk weet u wel wat uw rechten zijn, maar uw buurman trekt zich er niets van aan. Met de hulp van een jurist kunt u de rechten duidelijk maken. Soms is een brief al voldoende om het geluidsoverlast te doen stoppen. Mocht dit niet helpen dan kan een jurist helpen om bewijsmateriaal te verzamelen en naar de kartonrechter te stappen. Het burenrecht is namelijk geregeld in het BW. Wij helpen u graag met een scherp advies en het aanpakken van uw zaak. Als u ten einde raad bent dan helpen wij u graag met het vinden van een passend advies.

Het eerste advies is altijd gratis en geheel vrijblijvend. U weet dan precies wat uw rechten zijn en wat er nodig is om uw zaak op te lossen. We proberen altijd een zaak bij de kartonrechter te voorkomen. U bespaart zo veel kosten, maar als het echt nodig is dan stappen we zelfs naar de rechter. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een conflict met de buurman of een probleem met uw baas. Alle conflicten kunnen worden opgelost. U kunt bij ons altijd terecht voor een betaalbaar juridisch advies. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw eigen stad Enschede. Schakel ons direct in voor een scherp en wijs advies in uw eigen stad.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.