Gratis juridisch advies nodig? Vraag het aan onze experts!

michelle1-rechts

Snel en vakkundig juridisch advies in elk rechtsgebied
Voor particulieren maar ook voor ondernemers
Adviseurs door heel Nederland
Meer dan 150 juridische zaken opgelost
Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Het overkomt iedereen weleens dat u twijfelt of het nut heeft om naar de rechter te stappen. Om u heen hoort u regelmatig dat u hier een zaak van moet maken. U heeft bijvoorbeeld een rechtsbijstandsverzekering en het kost u helemaal niets om naar de rechter te stappen. Gratis juridisch advies kan u helpen om uw over de streep te trekken. Wij geven gratis het eerste adviesgesprek om te kijken wat uw kansen en mogelijkheden zijn. Uiteraard zeggen we het u ook eerlijk als er geen zaak van gemaakt kan worden. U weet dan zeker of het de moeite waard is om naar de rechter te stappen. Het eerste gratis adviesgesprek kan bij iedere zaak worden aangevraagd.

Gratis juridisch advies bij werk & ontslag

Bent u ontslagen, maar twijfelt u of dit ontslag terecht is? U kunt eventueel gratis juridisch advies bij ons aanvragen. Wij bekijken dan uw ontslagzaak en we kunnen samen kijken of er een mogelijkheid is om er een zaak van te maken. Naast een ontslag kunnen we ook bemiddelen bij arbeidsconflicten. Als u eerst graag wilt weten of u in uw recht staat, dan kunt u hiervoor juridisch advies inwinnen.

Gratis juridisch advies bij scheiden en alimentatie

U bent van plan om te gaan scheiden. Vaak is dit al een hele lastige periode en er komt veel op u afzetten. Het is slim om eens een gratis juridisch gesprek aan te gaan. U kunt kijken wat er allemaal geregeld moet worden en hoe u de alimentatie en afspraken het beste kan regelen.

Juridische conflicten bij huren en wonen

Problemen met de huisbaas of de buren? Een juridisch adviseur kan u helpen met uw rechten en plichten. Een conflict kan zo snel opgelost worden zodat u weer prettig kunt wonen. Huurconflicten kunnen niet alleen opgelost worden bij consumenten, maar ook met bedrijven. Vraag gerust een gratis eerste gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis juridische hulp bij letselschade

Letselschade veroorzaakt door een ongeluk zorgt vaak direct voor een hoop problemen. De schade kan letterlijk een aanslag op uw woongenot worden. Eventueel kunt u gratis juridisch advies inschakelen om uw letselschade te verhalen op de tegenpartij. U kunt zo echt het maximale eruit halen wat erin zit.

Strafrecht en bij verkeersboetes

Juridisch advies inwinnen bij strafrecht of verkeersboetes kan absoluut de moeite waard zijn. U kunt soms ervoor zorgen dat u bij een strafrechtzaak vrijgesproken wordt of met een schikking er vanaf komt. Verkeersboetes kunnen eventueel kwijtgescholden worden met de hulp van een jurist. Laat ons u bijstaan om uw zaak hard te maken of laat ons gratis kijken naar de mogelijkheden om er een zaak van te maken.

Gratis hulp bij reizen en verkeer

U heeft een lange vertraging met het vliegtuig achter de rug. De klantenservice van de vliegtuigmaatschappij laat weten dat het gaat om overmacht. Wij geven u graag gratis juridisch advies over de mogelijkheid om toch een schadevergoeding te eisen. Uiteraard helpen we u ook bij verkeerszaken. Dit kan een verkeersboete zijn of een ongeval. Bent u nu wel of niet aansprakelijk bij het verkeersongeluk? Wij helpen u graag gratis en vrijblijvend met juridisch advies.

Stel gratis een juridische vraag:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.