Letselschade advocaat

letselschadeadvocaatHet grootste gedeelte van alle letselschadezaken wordt afgehandeld zonder gang naar de rechter. Dit is een groot deel te danken aan de letselschade advocaat. De advocaat probeert de schadeclaim vaak op te lossen met verzekeraars. In theorie zou een advocaat niet nodig moeten zijn. U kunt ook zelf de claim indienen bij de verzekering van de tegenpartij. Helaas kleven hier vaak wat nadelen in. Een verzekeraar weet dat u niet de juridische kennis heeft van een advocaat. Zo zal de verzekering proberen onder de claim uit te komen. Als dit niet lukt keren ze een veel te laag bedrag uit. Een letselschade advocaat maakt zelf een berekening waar u recht op heeft. In dit soort situaties kan een advocaat het maximale eruit halen.

Als u een advocaat inschakelt, dan is het slim om echt een letselschadespecialist te nemen. In principe mag iedere jurist zich zo noemen, maar zijn ze niet perse specialist. Het is belangrijk om een advocaat in te schakelen die echt op de hoogte is van letselschade.

Een letselschadespecialist is persoonlijk betrokken bij uw zaak

Helaas rekenen veel zogenaamde letselschadespecialisten te veel geld om uw zaak te behandelen. Soms dient u eerst een enorme geldsom te betalen voordat ze aan de slag gaan. U heeft misschien dit geld helemaal niet en het is nog maar de vraag of u dit terugverdiend met uw letselschadeclaim. Daarnaast hebben een groot deel van de advocaten onvoldoende kennis als het aankomt op letselschade. Ze zijn vaak minder persoonlijk betrokken bij uw zaak en zien vaak geen slachtoffer. Het enige wat ze in u zien is een manier om snel geld te verdienen. Als u contact met ons op neemt dan krijgt u een echte letselschadespecialist. Een specialist die u kan hepen om persoonlijk bij de zaak betrokken te zijn. Daarnaast worden er geen grote rekeningen vooraf gestuurd. Alle kosten voor uw eigen jurist worden verhaald bij de gene die aansprakelijk is. Als dit niet lukt, dan betaalt u niets. Dit is pas echt een letselschade advocaat die betrokken is bij uw zaak.

Gratis een letselschade advocaat inzetten

Een letselschade advocaat zal eerst vrijblijvend een gesprek met u inplannen. De advocaat zal uw persoonlijke situatie bekijken en de zaak uitvoerig bespreken. Er wordt gekeken of er een zaak is en of de claim rechtsgeldig is. Is er bijvoorbeeld een aansprakelijke voor uw letsel? Zijn er bewijzen om dit hard te maken? Als de advocaat denkt dat u een zaak heeft dan kunt u gratis dit samen proberen te verhalen. De kosten voor de hulp worden altijd verhaald bij de aansprakelijke partij. Onze hulp is voor u als slachtoffer dus altijd gratis. De meeste zaken kunnen we vaak al oplossen zonder een gang naar de rechter. Laat ons helpen en neem contact met ons op om uw zaak te bekijken.