Letselschade bedragen

vergoedingVeel mensen met letselschade vragen zich af of het de moeite waard is om in de eindeloze molen terecht te komen. Het is vaak een gecompliceerd proces voordat u uiteindelijk een vergoeding krijgt uitgekeerd. Het kan motiveren als u een idee heeft van de hoogte van het bedrag. De hoogte van het letselschadebedrag is afhankelijk van een groot aantal factoren. Het is vooral een complexe berekening om te achterhalen hoe hoog uw letselschade exact is. Met juridisch advies bij letselschade bedragen weet u precies hoeveel geld u kunt claimen door er een jurist op te zetten. Het is misschien toch de moeite waard om een claim in te dienen bij de tegenpartij? Neem gerust contact met ons op om meer inzicht te krijgen in de letselschade bedragen.

Voorbeelden van letselschadebedragen

Om u een idee te geven wat er mogelijk is hebben wij u een aantal voorbeelden van letselschade zaken. U krijgt zo een idee wat voor recente zaken wij hebben opgelost met een claim bij de tegenpartij. U weet zo zelf wat u ongeveer kunt verwachten als u een jurist op uw zaak zet.

Letselschadevergoeding bij een whiplash

U kunt op verschillende manieren een whiplash oplopen. Eén van de meest voorkomende manieren om er last van te krijgen is door een verkeersongeval. Vooral bij een kop-staartbotsing kunt u een whiplash overhouden. Een mooi voorbeeld is hiervan een recente zaak waarbij de verzekering de man € 25.000 aanbood. Dit klonk als een mooi bedrag, maar na wat onderzoek op het internet begon de man te twijfelen. Door het inzetten van een jurist met letselschadekennis werd de vergoeding ineens € 92.000. Dit zijn natuurlijk bedragen waarvoor u graag een claim indient.

Verkeersongeval met een fietser

Fietsers zijn altijd kwetsbaar in het verkeer en er zijn dan ook wetten die ze beschermen. Een oudere vrouw kwam bijvoorbeeld te val op de fiets doordat ze aangereden werd door de auto. Achteraf bleek dat ze blijvende schade aan haar schouder heeft. De verzekeringsmaatschappij van de auto beweerde dat de vrouw niet goed zichtbaar was. Hierdoor wilde de verzekering slechts 50% van de geleden schade uitkeren. Met een letselschade specialist werd dit bedrag toch 100% omdat de auto volledig aansprakelijk was. Het bedrag kwam hierdoor uit op € 100.500. U ziet zo dat het de moeite waard is om een letselschade specialist in te schakelen.

Bereken zelf uw letselschadevergoeding

Bent u benieuwd wat er mogelijk is in uw eigen situatie? U kunt online alvast een berekening maken van uw eigen letselschadevergoeding. U krijgt zo een idee of uw claim de moeite waard is. Als u de letselschadebedragen op onze website leest, dan weet u zeker dat u het beste snel contact met ons op kunt nemen. Juridisch advies bij letselschade is vrijwel altijd gratis omdat de kosten worden verhaald op de tegenpartij. Het is dus echt de moeite waard om contact op te nemen met onze juristen.