Juridisch advies Nijmegen

michelle1-rechts

Snel en vakkundig juridisch advies in elk rechtsgebied
Voor particulieren maar ook voor ondernemers
Meer dan 150 juridische zaken opgelost
Ook ’s avonds bereikbaar

Juridisch adviseur Nijmegen

Helaas kan echt iedereen te maken krijgen met een juridisch geschil. Het is belangrijk dat u hiervoor op tijd actie onderneemt. Natuurlijk hebt u wel een idee wat uw rechten zijn, maar soms probeert de tegenpartij er toch een slaatje uit te slaan. De tegenpartij probeert bijvoorbeeld de schuld in uw schoenen te schuiven. Stel uzelf voor u krijgt te maken met een auto-ongeluk. U bent helaas de schuldige aan dit ongeluk, maar gelukkig zijn er geen slachtoffers en is er alleen blikschade. Dit wordt gewoon met de verzekering opgelost en er lijkt niets aan de hand te zijn. Ineens ontvangt u een half jaar later een claim van een letselschadeadvocaat. Zijn cliënt heeft door u toedoen letsel opgelopen en eist een schadevergoeding. Het termijn voor het claimen van letselschade is alleen allang verstreken. Er zijn geen bewijzen dat de schade ook echt te maken kan hebben met het auto-ongeluk van een jaar geleden. Het is verstandig om hierbij juridisch advies in Nijmegen in te schakelen.

Als u het niet eens bent met de claim, dan hoeft u uzelf hier natuurlijk niet bij neer te leggen. Letselschade gaat vaak om forse bedragen en het is natuurlijk de vraag of u hiervoor verzekerd bent. Het uurtarief voor het inhuren van een advocaat ligt vaak hoog. Gelukkig kunt u gebruik maken van ons juridisch advies in Nijmegen. Ons uurtarief ligt een stuk lager en wij kunnen ervoor zorgen dat er geen discussie meer ontstaat. Het eerste gesprek is ook nog eens gratis. Sommige zaken kunnen we binnen dit gesprek al oplossen. Een complexe zaak als letselschade heeft uiteraard wat meer aandacht nodig. Tijdens het eerste gesprek kunnen we de zaak wel beoordelen en kunnen we kijken of het de moeite waard is om er een zaak van te maken. Doordat u weet wat uw rechten zijn staat u een stuk sterker in uw zaak.

Juridisch advies in Nijmegen kunt u regelen door direct contact met ons op te nemen. Dit kan letselschade zijn, maar ook arbeidsrecht. Wij hebben zo altijd een deskundige jurist in dienst die u kan helpen met het oplossen van uw zaak. Twijfel niet langer en neem direct contact met ons op. Wij helpen u namelijk zeven dagen per week en staan direct voor u klaar met een deskundig advies.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.