Second opinion letselschade

letselschadeHet kan voorkomen dat uw huidige jurist een overeenkomst heeft bereikt met de verzekeraar. Toch heeft u het idee dat er niet alles uitgehaald is wat er in zit. De jurist adviseert u vaak om het bedrag toch aan te pakken want meer is er niet uit te halen. Het is een slimme oplossing om toch om een second opinion letselschade te vragen. Een letselschadeadvocaat kan kijken of het bedrag reëel is. Het gebeurd namelijk regelmatig dat een verzekeraar een slachtoffer onder druk zet om een lage deal te accepteren. Vooral als u er financieel niet goed voor staat is het natuurlijk verleidelijk om dit bod te accepteren. Het is slim om op dit moment juridisch advies bij second opinion letselschade in te schakelen. U weet dan zeker of u het maximale uit uw schadeclaim gehaald heeft.

Second opinion schadevergoeding

Als u er zeker van wilt zijn of uw schadevergoeding het maximaal haalbare is, dan is het slim om direct met ons contact op te nemen. Wij gaan de zaak opnieuw grondig bekijken en kijken wat er allemaal mogelijk is. Soms neemt een verzekeraar alleen de materiële schade mee bij een schadevergoeding. Terwijl er wel degelijk ook immateriële schade is vastgesteld bij het slachtoffer. Bij fietsongelukken zien we ook regelmatig dat een auto slechts voor 50% aansprakelijk wordt gesteld. Terwijl dit in werkelijkheid gewoon 100% is en u recht heeft op een volledige schadevergoeding. Onder de druk van de verzekeraar besluit u om toch akkoord te gaan met de 50%. Terwijl u het dubbele aan schadevergoeding kunt ontvangen van de verzekeraar. Het is dus slim om een second opinion aan te vragen. Dit is ook nog eens volledig kosteloos als u gebruik maakt van onze juridische hulp. Onze letselschade specialisten verhalen de kosten namelijk bij de aansprakelijke partij. Blijkt u toch geen recht te hebben op een extra schadevergoeding? Geen probleem wij werken altijd op basis van no cure, no pay.

Direct een second opinion aanvragen bij letselschade

Bent u niet tevreden over het huidige bod voor een schadeclaim? Geen probleem u kunt direct bij ons een second opinion aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en gratis dus u zit nergens aan vast. Wij kunnen uw huidige schadevergoeding voor u toetsen om te kijken of dit echt het maximale is. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt.