Een juridisch advies in Utrecht? Vraag het aan onze experts!

michelle1-rechts

Snel en vakkundig juridisch advies in elk rechtsgebied
Voor particulieren maar ook voor ondernemers
Adviseur in Utrecht
Meer dan 150 juridische zaken opgelost
Ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar

Juridisch adviseur Utrecht

U woont in Utrecht en u heeft laatst een ongeluk meegemaakt. Bij dit ongeluk heeft u een gebroken been opgelopen en kunt u de komende 6 weken niet meer werken. Als ondernemer loopt u hierdoor een flinke schade op. Het ongeluk gebeurde toen u aangereden werd op de fiets door een automobilist. De automobilist geeft aan de schade te willen betalen en uiteraard is dit verzekeringswerk. Alles komt wel goed laat de automobilist u weten. U krijgt vervolgens per post een voorstel om een schadevergoeding voor 50% uit te keren. Volgens de automobilist had hij u niet gezien doordat uw verlichting op de fiets niet goed werkte. De automobilist voelt zich ineens niet meer aansprakelijk en de verzekering wil daarom maar 50% van de kosten uitbetalen. U begint te twijfelen omdat u financieel toch wel in de problemen zit. Als u niet akkoord gaat dan wordt het vast een lange procedure en kunt u nog langer op uw geld wachten. Wij raden u aan om niet langer te wachten en direct juridische hulp in Utrecht in te schakelen.

Een jurist in Utrecht kan u helpen om ten eerste een voorschot in te dienen. U heeft tenslotte al minstens recht op die 50%. Daarnaast doet de jurist er alles aan om toch die 100% te krijgen. Vooral omdat het om een discussie met een verzekering gaat kan het voor een consument lastig zijn om er tussen te komen. Bij ons wordt u altijd geholpen door een ervaringsexpert en zorgen we ervoor dat u snel uw schadevergoeding krijgt. Bijna al onze zaken worden zonder gang naar de kartonrechter geregeld. Hierin zijn wij heel transparant en dit laten wij zien door recensies gewoon online te plaatsen. U weet zo precies wat wij voor u kunnen betekenen en bij welk kantoor u terecht kun voor juridisch advies in Utrecht.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw zaak wordt opgelost, maar wij zijn ook nog eens betaalbaar en scherp. Zo hebben wij alles voor onze cliënt over. Bij letselschade kunt u zelfs de kosten van onze diensten laten verhalen op de tegenpartij. U betaald zo helemaal niets om uw zaak in behandeling te laten nemen. U kunt uzelf dus gewoon concentreren op uw herstel en u heeft geen stress over de financiële problemen die bij een zaak komen kijken. Maak vandaag nog een afspraak voor uw eerste gratis gesprek om de mogelijkheden voor uw zaak te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaand formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.